ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


Με το δεξί μπήκαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι παγκορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ αφού νίκησαν εκτός έδρας με 3-0 σετ (18-25, 24-26, 16-25) στο ΕΑΚ  Πυλαίας τον γηπεδούχο ΠΕΡΣΕΑ μετά από μια πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση.
 Τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ πήραν εύκολα το πρώτο σετ με 18-25. Στο δεύτερο σετ έγινε σκληρή μάχη αφού τα κορίτσια του ΠΕΡΣΕΑ προηγήθηκαν ακόμα και 23-17. Όμως οι φιλοξενούμενες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, δεν τα παράτησαν και με όπλο τους το πολύ καλό σερβίς κατάφεραν και πήραν το σετ. Στο τρίτο σετ η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά και μάλιστα έφτασε να προηγείται ακόμη και με 7 πόντους διαφορά. Στο σημείο αυτό όμως, τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ έδειξαν απίστευτο σθένος και κάτω από τις οδηγίες  του κόουτς κ. Τάσου Μαντζουράνη ανέτρεψαν τα δεδομένα και κατάφεραν με αντεπίθεση διαρκείας να πάρουν και το τρίτο σετ με χαρακτηριστική άνεση.
Το πρωτάθλημα του Γ! ομίλου παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ συνεχίζεται το άλλο Σάββατο με τον αγώνα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ στον γήπεδο Ι.Λεμονίδης (κλειστό γήπεδο Αμπελοκήπων)κόντρα στην Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων (Α.Ε.Α) στις 14.15 το μεσημέρι.
Καλούνται οι φίλοι της ομάδας να ενισχύσουν την προσπάθεια των κοριτσιών να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Γ' ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Αναγέννηση Ρυσίου - Ορφέας Πλαγιαρίου2-3
Προμηθέας Πυλαίας - Δημόκριτος Μυγδονίας0-3
Ηρακλής - ΑΕ Αμπελοκήπων3-0