ΣΤΟ ΔΑΚ ΔΡΥΜΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Το Σάββατο 28-2-2015 και ώρα 18.30 μ.μ αντιμετωπίζουν οι παγκορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ την αντίστοιχη ομάδα του ΟΡΦΕΑ Πλαγιαρίου με την οποία ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας του γ! ομίλου του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ.  
Την Κυριακή 1-3-2015 και ώρα 18.30 μ.μ οι γυναίκες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ κοντράρονται σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα με την ομάδα του ΟΛΥΜΠΟΥ Ελευθερίου - Κορδελιού για το πρωτάθλημα της Α! κατηγορίας γυναικών της ΕΠΕΣΘ. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή οι εναπομείνασες γυναίκες του συλλόγου, αποδεκατισμένες από τραυματισμούς, έχασαν από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ρυσίου με 3-0 σετ μετά από μία μέτρια έως κακή εμφάνιση η οποία πρέπει να αποτελέσει παρελθόν και να σβηστεί γρήγορα από την μνήμη όλων. 
                                                  --------------------------------------
Καλούνται όλοι οι φίλοι του βόλει, να ενισχύσουν την ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ  στους κρίσιμους αυτούς αγώνες του Σαββατοκύριακου.
Περαστικά εύχονται όλοι στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ στην πασαδόρο της γυναικείας ομάδας Δεσπούδη Μαρία και γρήγορη ανάρρωση από τον βαρύ τραυματισμό της, να επιστρέψει σιδερένια και όσο το δυνατόν συντομότερα στις αγωνιστικές  υποχρεώσεις του συλλόγου.