ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY

                 Χρυσές  οι Βίκυ, Μαρία, χάλκινοι οι Κότσι, Ζούπα στο Βελιγράδι

Στο 3ο και τελευταίο τουρνουά (7-9-2014) του Βαλκανικού πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και  Βίκυ Αρβανίτη κατέκτησαν το 2ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο (είχαν πάρει την 1η θέση και την περασμένη εβδομάδα στο Κάρτζαλι της Βουλγαρίας), ενώ οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και  Νίκος Ζουπάνης κατέκτησαν την 3η θέση (την 3η θέση πήραν και στην Τιμισοάρα, ενώ στο Κάρτζαλι ήταν στην 1η θέση).
Η Εθνική Γυναικών κέρδισε στον τελικό με 2-0 (21-19, 21-17) τις Σερβίδες  Μάτιτς και  Έγκιτς, προσθέτοντας έτσι και πολύτιμους βαθμούς στη βαθμολογία της, ενώ τα δύο κορίτσια είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά με τον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικό Αλεμάο (στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ήταν προπονητής των Εθνικών ομάδων Μπιτς Βόλεϊ).
«Αποστολή εξετελέσθη!  Το επίπεδο εδώ στο Βελιγράδι ήταν πολύ καλύτερο από ότι στο τουρνουά της Βουλγαρίας, έγιναν καλά παιχνίδια κι ειδικά ο τελικός ήταν μια δυνατή κόντρα», είπε λίγο μετά τον τελικό η Βίκυ Αρβανίτη.
Στους άνδρες οι Κότσι-Ζούπα  ηττήθηκαν στον ημιτελικό (όπως και στην Τιμισοάρα) από τους Τούρκους Γκότζεπε - Τζιτζίνογλου με 2-0 (21-15, 21-19), ενώ στον αγώνα για τις θέσεις 3-4 επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-15) των Σέρβων Άντονιτς- Γκάλεσεφ.
«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί σε όλα τα τουρνουά ήμασταν στα μετάλλια αλλά θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Χάσαμε δύο ημιτελικούς από τους Τούρκους όπου ίσως με λίγο περισσότερη συγκέντρωση θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Δείχνουμε πάντως μια σταθερότητα και συνεχίζουμε» δήλωσαν οι αθλητές της ομάδας μας.