ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γνωστοποιείται στους φίλους του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ότι το τμήμα των γυναικών του συλλόγου θα δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας την 13-9-2014 και ώρα 12 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του Δρυμού, με την αντίστοιχη ομάδα του γείτονα Μυγδονιακού. Στο αγώνα αυτό οι δύο τεχνικοί κ.κ. Πυργιώτης Παναγιώτης του Δημόκριτου και Αντζυ Τρίψια του Μυγδονιακού, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές εν όψει των επικείμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων.
Ανακοινώνεται επίσης οτι μετά το πέρας του φιλικού των γυναικών θα επακολουθήσει, περί τις 13.30 μ.μ φιλικός αγώνας κορασίδων του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ και του Μυγδονιακού. Θα είναι το πρώτο φιλικό για την ομάδα των κοριτσιών του Δημόκριτου και ο τεχνικός του κ. Μαντζουράνης Τάσος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από την νεότατη και σχετικά άπειρη, πλην ταλαντούχα,  ομάδα των κορασίδων του συλλόγου.
Αξιοσημείωτο θεωρείται το γεγονός ότι για πρώτη (!) φορά από το 2010 (ημερομηνία ίδρυσης του Δημόκριτου) οι δύο Σύλλογοι θα δώσουν μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας. 
Ευχή και επιθυμία όλων είναι,  οι δύο αυτοί φιλικοί αγώνες να αποτελέσουν την απαρχή για σύσφιξη των σχέσεων των δύο συλλόγων και του τέλους της άγονης αντιπαράθεσης που δίχασε αθλήτριες και γονείς. 
**Σημειώνεται ότι από παραδρομή αναφέρθηκε ως ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Α! κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ,  η 8-11-2014 αντί της ορθής 2-11-2014.                                                           
                                                                       Το ΔΣ