ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ του β! γύρου  ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι φερέλπιδες κορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Μυγδονίας το Σάββατο 21-3-2015 στο ΔΑΚ του Δρυμού και έχασαν τον πρώτο τους αγώνα από την καλή ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Επανομής με 0-3 σετ. 
Το παιχνίδι αντέχει κριτικής μόνο στο πρώτο σετ (19-25) που τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ με όπλο τους το δυνατό σερβίς κατάφεραν να πλησιάσουν τις φιλοξενούμενες στο 19-21. Στο σημείο αυτό όμως αγχώθηκαν αδικαιολόγητα με αποτέλεσμα να χάσουν την συγκέντρωση τους και μαζί και το σετ. Στα επόμενα δύο σετ, οι αθλήτριες της τοπικής ομάδας φανερά απογοητευμένες, δεν έπαιξαν ούτε στο μίνιμουμ των δυνατοτήτων τους με αποτέλεσμα να χάσουν εύκολα τα σετ με 17-25 και 16-25. Αντίθετα με τα κορίτσια της Μυγδονίας, οι φιλοξενούμενες της Επανομής εμφανίστηκαν ωριμότερες και πιο ψύχραιμες με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσουν και να κερδίσουν με ευκολία τον αγώνα. 
Ακολουθεί ο επαναληπτικός αγώνας στο ΔΑΚ της Επανομής αυτή τη φορά, το Σάββατο 28-3-2015 και ώρα 2 το μεσημέρι, στο οποίο όλοι οι φίλαθλοι του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ελπίζουν πως τα κορίτσια θα αποδώσουν το βόλεϊ που γνωρίζουν και που παρουσίασαν στα πρώτα τέσσερα νικηφόρα παιχνίδια. του ομίλου τους. Καλή επιτυχία.