ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο  ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Μυγδονίας ανακοινώνει στους φίλους του βόλεϊ ότι και την νέα αγωνιστική χρονιά 2015-2016 θα συμμετέχει πλήρης σε όλα τα αγωνιστικά πρωταθλήματα της ΕΠΕΣΘ (γυναικών, κορασίδων, παγκορασίδων και αναπτυξιακά) αφού η συμμετοχή και η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα κορίτσια της Μυγδονίας (και όχι μόνο) είναι μεγάλη και η ανταπόκριση του κόσμου θετικότατη και ελπιδοφόρα. 
Προπονητής του γυναικείου τμήματος αναλαμβάνει ο κ. Τάσος Μαντζουράνης ενώ για τα άλλα τμήματα το όνομα του επικεφαλής κόουτς θα ανακοινωθεί σύντομα.
Το Δ.Σ καλεί όλα τα κορίτσια της Μυγδονίας και τους γονείς τους, να πυκνώσουν και να ενισχύσουν τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ Μυγδονίας που στην σύντομη αθλητική παρουσία του (2010 - 2015) κατάφερε να διακριθεί σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΕΣΘ, όπως η κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή γυναικών της Β! τοπικής κατηγορίας την περίοδο 2013-2014, την είσοδο της ομάδας των κορασίδων στις 16 καλύτερες της ΕΠΕΣΘ για το έτος 2013-2014 και την πρόκριση των παγκορασίδων στους ομίλους την περίοδο 2014-2015. Και επειδή τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους για τη δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο, έπεται συνέχεια.