ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Παρασκευή 31-10-2014 με μια σεμνή και λιτή αλλά γιορταστική τελετή, δόθηκε στις αθλήτριες η νέα πλήρης αθλητική περιβολή (αγωνιστικές εμφανίσεις, φόρμες, σάκοι, κ.λ.π) του γυναικείου τμήματος του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ. 
Στην παρουσίαση μίλησαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου κ. Μιχάλης Ρουμελιώτης και ο κόουτς κ. Παναγιώτης Πυργιώτης.
Στις σύντομες και μεστές τοποθετήσεις τους τόνισαν την πλήρη εμπιστοσύνη τους σε όλες τις αθλήτριες του τμήματος για μια αξιόλογη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α! τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΠΕΣΘ. 
Ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε τις αθλήτριες ότι σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους και θα επιλύει κάθε πρόβλημα που τυχόν θα παρουσιαστεί ενώ ο τεχνικός της ομάδας κ. Πυργιώτης δήλωσε ότι πιστεύει ακράδαντα στις αγωνιστικές δυνατότητες των αθλητριών και ζήτησε να διατηρηθεί και να ενισχυθεί το άριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και στα αποδυτήρια.
Στην συνέχεια οι αθλήτριες παρέλαβαν στην κατοχή τους το αθλητικό υλικό ενώ υποσχέθηκαν ότι θα δίνουν τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό τους σε κάθε αγώνα.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ  των νέων εμφανίσεων είναι οι παρακάτω επιχειρήσεις:

ΣΑΦΛΕΚΟΣ "Γενικό Εμπόριο"

ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΉ  Αφών Κεπεσίδη.

ΤΡΕΖΟΡ (Καφέ - μπαρ) 

ΜΕΜΕ - ΜΕΜΕ  (Ταβέρνα)

TROIS (cafe)

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τις παραπάνω επιχειρήσεις για την έμπρακτη και ουσιαστική βοήθεια τους στο Σύλλογο.
                                                                      Το Δ.Σ