ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ

Την Κυριακή 12-10-2014 η γυναικεία ομάδα του Συλλόγου, πέτυχε σχετικά εύκολη φιλική νίκη με 3-0 σετ απέναντι στην μαχητική ομάδα του  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Νεάπολης. Η ανωτερότητα των γυναικών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ήταν εμφανής σε όλο το παιχνίδι και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα από τις αντίπαλες παίκτριες. Χαρακτηριστικό του χθεσινού φιλικού ήταν ο μεγάλος αριθμός αθλητριών της ομάδας και η χρησιμοποίηση όλων από τον κόουτς κ. Πυργιώτη Παναγιώτη. 
Ευχάριστη έκπληξη η πολύ καλή εμφάνιση δύο πολύ νεαρών αθλητριών της Αντωνίας  Ζαφειρίδου και της Ειρήνης Μπαταράκα που συγκέντρωσαν τα θετικά σχόλια όλων των θεατών.
Ο αγώνας άρεσε στους φίλαθλους που τον παρακολούθησαν και απέδειξε ότι αγώνα με τον αγώνα η απόδοση του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ανεβαίνει συνεχώς, σκορπώντας αισιοδοξία στους φίλους του για μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α! τοπικής κατηγορίας.
Χαρακτηριστικό της χθεσινής βραδιάς (για άλλη μια φορά)  η εμψυχωτική εμφάνιση (με πολιτική περιβολή) της Αλεξάνδρας Δροσοπούλου - Σταμπουλή (νυν αθλήτριας Α2 κατηγορίας με την Ελπίδα  Αμπελοκήπων) στο πάγκο της ομάδας του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ η οποία δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθεί την πρώην ομάδα της, ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την μεγάλη της αγάπη για την ομάδα που ξεκίνησε και πρωτόμαθε βόλεϊ.