ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται οτι την 8η Νοεμβρίου 2014 ξεκινά το πρωτάθλημα της Α! τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΠΕΣΘ περιόδου 2014 - 2015.  Δέκα (10)  σύλλογοι συμμετέχουν στον πρωτάθλημα το οποίο προβλέπεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο με δεδομένη την δυναμικότητα, την εμπειρία και το υλικό των ομάδων. Αυτές είναι: 
1)  Α.Ε Αγ. Νικόλαος Μηχανιώνας,  2)  ΜΑΣ Ατρόμητος Τριαδίου,  3)   ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς,  4)  Ακαδημίες Πρωταθλητών,  5)   Αναγέννηση Ρυσίου,   6)   ΓΑΣ  Κουφαλίων,   7)  ΠΟ Μουδανιών,  8)  Πήγασος Πολίχνης,  9)  ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ και  10)  Γαλαξίας Αδένδρου. 
* Σημειωτέον οτι ο Δημόκριτος τερμάτισε πρωταθλητής και αήττητος στο περσινό πρωτάθλημα της Β! τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΠΕΣΘ.
Την περιοχή της Μυγδονίας, (και όχι μόνο) εκπροσωπεί ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ, που στην σύντομη αθλητική του ζωή, έχει οριστικά καθιερωθεί στην συνείδηση των φίλων του βόλλει ενώ παράλληλα κέρδισε την εκτίμηση, την αποδοχή και την αγάπη όλων στην ευρύτερη περιοχή για την σωστή και επιμελημένη δουλιά που γίνεται σε όλα τα  τμήματα του συλλόγου.
Απόδειξη των παραπάνω αποτελούν οι αθλήτριες του συλλόγου που μεταγράφησαν  εφέτος σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως οι Αλεξάνδρα Σταμπουλή - Δροσοπούλου και Μάγδα Αμπεριάδου στην ΕΛΠΙΔΑ Θεσσαλονίκης και οι Μπαιρακτάρη Χρυσάνθη και Αμπεριάδου Ευαγγελία στον ΚΕΡΑΥΝΟ  Ωραιοκάστρου.  Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ  εύχεται ολόψυχα στις παραπάνω αθλήτριες  καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες και μεγάλη αθλητική σταδιοδρομία.
Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν από τον σύλλογο οι μεταγραφές των αθλητριών που θα αγωνιστούν με τις παλαιότερες στα επί μέρους πρωταθλήματα.
                             ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ