ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY ΣΤΟΝ ΔΡΥΜΟ
Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά Street Volley που διοργάνωσε ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Μυγδονίας σε συνεργασία με την ΕΠΕΣΘ. Στο τουρνουά πήραν μέρος 45 ομάδες από 9 σωματεία των Νομών Θεσσαλονίκης και Κιλκίς και σχεδόν 300 παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι γύρω από όλο το προαύλιο του Δημοτικού Γυμναστηρίου Δρυμού "Π. Νέτσικας". (Δεν προσήλθε ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου)
Οι αγώνες διεξήχθησαν παρουσία δεκάδων φιλάθλων και γονέων. Η αρχή έγινε περίπου στις 10 το πρωί και, εκτός από μία μικρή διακοπή το μεσημεράκι, οι αγώνες συνεχίστηκαν και τις απογευματινές ώρες. 
Η άψογη διοργάνωση από την πλευρά των ανθρώπων του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Μυγδονίας επιβραβεύτηκε από την εκτίμηση και την επιδοκιμασία όλων.
Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα τόσο αναφορικά με τα οργανωτικά των αγώνων όσο και με την φιλοξενία των ομάδων που έλαβαν μέρος.
Στο κλείσιμο της ημέρας οι άνθρωποι του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ  Μυγδονίας, που μόχθησαν και κόπιασαν για την μεγάλη αυτή διοργάνωση,  δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όλων των συμμετεχόντων και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά. 
Συμπερασματικά, ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ  στο σύντομο χρόνο της αθλητικής του ζωής, κατάφερε να γίνει η σύλλογος των επιτυχιών στην περιοχή της Μυγδονίας, πολλές αθλήτριες του να προσελκύσουν το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων  ομάδων της πόλης, να καθιερωθεί στην συνείδηση των κατοίκων της Μυγδονίας σαν κυρίαρχη δύναμη του γυναικείου volley, να τραβήξει το ενδιαφέρον όλων των κοριτσιών Λητής, Δρυμού. Μελισσοχωρίου και των γύρω περιοχών και να απολαμβάνει σήμερα της εκτίμησης όλων των άλλων συλλόγων του volley.