1)  Την Μ. Τρίτη 15/04/2014 ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Μυγδονίας με τον υπεύθυνο προπονητή του τμήματος των ακαδημιών, Τάσο Μαντζουράνη διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο πλέον Πασχαλινό τουρνουά mini volley με συμμετοχή τμημάτων mini & ακαδημιών στο ΔΑΚ ΔΡΥΜΟΥ.
Συμμετείχαν  μικρές αθλήτριες των συλλόγων ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ & ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ.
Συγκεντρώθηκαν περισσότερες από εξήντα περίπου αθλήτριες  από τις 10,00 το πρωί έως τις 15,00  και χάρηκαν το παιχνίδι. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το τουρνουά και στο τέλος έδωσαν συγχαρητήρια στην διοργανώτρια ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, με την ευχή κάθε χρόνο να επαναλαμβάνεται το συγκεκριμένο τουρνουά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ευχαριστεί όλες τις λιλιπούτειες  αθλήτριες, τους προπονητές και τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Κλείνοντας την διοργάνωση ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Ρουμελιώτης Μιχάλης  ευχήθηκε σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
                                                                 
                                                         ------------------------------------------
2) Μετά από την αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου 12 & 13 Απριλίου που αποφάσισε η ΕΟΠΕ, η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β! Τοπικής κατηγορίας γυναικών, συνεχίστηκε στις 25/4/2014 Παρασκευή στις 21,30 στο ΔΑΚ Δρυμού.
Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Μυγδονίας αντιμετώπισε την ομάδα της ΑΕ Ωραιοκάστρου που κοουτσάρει ο αξιόλογος προπονητή της, Κος  Κουμανιώτης.
Το παιχνίδι έληξε 3-0 σετ υπέρ της γηπεδούχου. (25-10,  25-11 και 25-21)  Οι αθλήτριες της Α.Ε.Ω έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την μεγάλη τους προσπάθεια. Τώρα ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ δίνει τον τελευταίο του αγώνα την ερχόμενη Κυριακή 27/04/2014 στις 18,30 στο ΔΑΚ Δρυμού αντιμετωπίζοντας τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
Ανεξαρτήτου αποτελέσματος του αγώνα της Κυριακής 27/04, ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ, για πρώτη φορά στην μικρή ιστορία του, κερδίζει τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία του και ανεβαίνει στην επόμενη, δηλαδή την Α! κατηγορία γυναικών της ΕΠΕΣΘ μαζί με τον Γαλαξία Αδένδρου,  αφήνοντας μακράν πίσω του παλαιότερες ομάδες.
 Η τεράστια αυτή διάκριση της ομάδας μας οφείλεται στον προπονητή της Κο Πυργιώτη Παναγιώτη που δούλεψε όλη τη χρονιά αποφασιστικά και μεθοδικά  αλλά κυρίως στις ίδιες τις αθλήτριες οι οποίες έδειξαν το ταλέντο και το πάθος τους στα δύσκολα παιχνίδια και κατάφεραν να κυριαρχήσουν σε όλους τους αγώνες. 
Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια σε όλους τους  αφανείς αρωγούς αυτής της προσπάθειας, δηλαδή στους πολυπληθείς ηρωικούς και φανατικούς φίλους της ομάδας, στους χορηγούς της αλλά και σε όλο τον κόσμο της ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τον αγαπημένο της ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ και τον στήριξε σε όλους τους αγώνες είτε εντός είτε εκτός έδρας.
Η τεράστιες επιτυχίες όλων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου αποδεικνύει στην πράξη την σωστή και οργανωμένη αθλητική δουλειά που έγινε στα 3 χρόνια της ζωής του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, τις ικανότητες και το μεγάλο ταλέντο των αθλητριών του [που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των μεγάλων συλλόγων της Θεσσαλονίκης]  την προσφορά όλων των μελών του που συμμετείχαν στα Διοικητικά Συμβούλια αλλά και την αμέριστη στήριξη που παρείχε στο σύλλογο η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ.
Μετά λοιπόν από 3 χρόνια δημιουργικής αθλητικής ζωής, ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών αθλητριών της ευρύτερης που επιθυμούν διακαώς να πυκνώσουν τις γραμμές της ομάδας. Αυτό αποτελεί και το αναμφισβήτητο μήνυμα προς όλους, πως ο σύλλογος αποτελεί πια πόλο έλξης και κυψέλη αθλητικών επιτυχιών.
ΟΛΟΙ  την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  στο ΔΑΚ ΔΡΥΜΟΥ για τον τελευταίο νικηφόρο αγώνα του πρωταθλήματος. 
ΟΛΟΙ  εκεί για να πανηγυρίσουμε μαζί τον τίτλο της αήττητης πρωταθλήτριας της Β! κατηγορίας γυναικών της ΕΠΕΣΘ.
ΟΛΟΙ  στο ΔΑΚ ΔΡΥΜΟΥ για να χειροκροτήσουμε τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, το καμάρι της ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ, για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους.
                                                            Το Δ.Σ