ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Το Δ.Σ του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ  καλεί όλους τους φίλους της ομάδας και του βόλεϊ να ενισχύσουν με την μαζική παρουσία τους τα τμήματα του συλλόγου που αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Δ.Α.Κ «Παν. Νέτσικας» στο Δρυμό.
Συγκεκριμένα, οι ταλαντούχες παγκορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ με την καθοδήγηση του κόουτς κ. Μαντζουράνη, αντιμετωπίζουν τον Γ.Σ «Μέγας Αλέξανδρος» το Σάββατο 15-3-2014 στις 19.οο το απόγευμα σε ένα αγώνα που θα καθορίσει  κατά πολύ την πορεία και την πρόκριση του τμήματος στον επόμενο γύρο του ΣΤ! ομίλου της ΕΠΕΣΘ.
Την Κυριακή 16-3-2014 στις 18.30 μ.μ. οι γυναίκες του συλλόγου υπό τις οδηγίες του κόουτς κ. Πυργιώτη, συγκρούονται με το αντίστοιχο τμήμα του συντοπίτη Μυγδονιακού, με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν το αήττητο που συντηρούν για 15 συνεχείς αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος της Β! τοπικής κατηγορίας των γυναικών της ΕΠΕΣΘ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται ολόψυχα να γίνουν δύο πολύ καλοί αγώνες σε αθλητικά πολιτισμένο κλίμα που θα ευχαριστήσουν και θα ψυχαγωγήσουν τους φιλάθλους που θα τους παρακολουθήσουν.
                                    Το Δ.Σ του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ