Μετά από ένα ενδιαφέροντα αγώνα που έγινε σήμερα 9-3-2014 στο ΔΑΚ Μυγδονίας, το γυναικείο τμήμα του Α.Μ.Σ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ" συνέχισε την  νικηφόρα και αήττητη πορεία του και στην 5η αγωνιστική του β! γύρου του πρωταθλήματος της Β! κατηγορίας των γυναικών της ΕΠΕΣΘ ξεπερνώντας το εμπόδιο της έμπειρης και μαχητικής ομάδας του "Πανοράματος"
Ο αγώνας είχε διακυμάνσεις και διαφορετικές όψεις που κράτησαν αμείωτο, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, το ενδιαφέρον των φιλάθλων που τον παρακολούθησαν.  Το πρώτο σετ πήγε στην φιλοξενούμενη ομάδα (23-25) που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την χαλαρότητα των παικτριών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.  Όμως στο δεύτερο και τρίτο σετ οι αθλήτριες της γηπεδούχου συγκεντρώθηκαν στο παιχνίδι και με την παρότρυνση του κόουτς κ. Πυργιώτη και των οπαδών τους κατέκτησαν τα σετ με σχετική ευκολία (25-17 και 25-22)  Στο τέταρτο σετ έγινε πραγματική μάχη αλλά η πλάστιγγα έγειρε στο τέλος στην πλευρά του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ που κατέκτησε το σετ με 26-24 και μαζί και την νίκη που τον κράτησε για μια ακόμη Κυριακή στην κορυφή της βαθμολογίας. Ακολουθεί την  επόμενη Κυριακή (16-3-2014) και ώρα 18.30 μ.μ  η τοπική αναμέτρηση με τον συντοπίτη Μυγδονιακό που αναμένεται να συγκεντρώσει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ στην περιοχή.
Σημειώνεται ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ είχε επιβληθεί με χαρακτηριστική άνεση του αντιπάλου της με 3-0 σετ.