ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ… ΚΑΙ 1H NIKH ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!!



Δύο αγώνες εντός έδρας με το Γαλαξία Αδένδρου, ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ σημείωσε ο  ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς
το Σάββατο 15-2-2014 οι Παγκορασίδες μας κέρδισαν το αντίστοιχο τμήμα με 3-1 σετ, ενώ
την Κυριακή 16-2-2014 οι Γυναίκες μας κέρδισαν σε έναν αγώνα θρίλερ, το αντίστοιχο τμήμα του ΓΑΛΑΞΙΑ.

Έτσι , οι μεν Παγκορασίδες κρατούν τη φλόγα της πρόκρισης στη β΄ φάση ακόμη αναμμένη, ενώ οι Γυναίκες περνώντας με 3 βαθμούς μπροστά από τον Γαλαξία είναι οι αδιαμφισβήτητες Πρωταθλήτριες στην Κατηγορία τους!

Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τις αθλήτριες για το πάθος, την αγωνιστικότητα και την ψυχή που επέδειξαν και στους δυο αγώνες και ειδικά στις Γυναίκες, που την Κυριακή 16-2-2014 μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο, γεμάτο κυρίως από την κερκίδα των νεαρών «Γαλαξιωτών», και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σχεδόν δεν έδωσαν τη δυνατότητα στην εξίσου δυναμική κερκίδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ να ακουστεί, ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ 0-2 σετ και να κερδίσουν τελικά άνετα το 5ο και νικηφόρο σετ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, επίσης, στον διαιτητή του αγώνα κ. Στεργιόπουλο που αποδείχτηκε άξιος των περιστάσεων. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στην κερκίδα μας που αποδείχτηκε λιγότερο φασαριόζα, αλλά με πολλή αντοχή και καρδιά!

Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ευχαριστεί όλους και όλες που στέκονται δίπλα στις αθλήτριες, τους προπονητές και τη Διοίκηση της Ομάδας, όλους τους γονείς με τα παιδιά τους και όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και μας δίνουν δύναμη και ελπίδα,  να συνεχίσουμε, μέσα πολλές φορές από δυσκολίες και αντιφάσεις, για μια ομάδα με ψυχή, ήθος και ανανεωτικό χαρακτήρα για την περιοχή μας και όχι μόνο!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ...ΑΝΩΤΕΡΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΈΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ!!!