ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ 16 ΤΗΣ ΕΠΕΣΘ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, EΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!..

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ

Πρωταθλήτριες Χειμώνα ανακηρύχτηκαν οι Γυναίκες μας με το τέλος του Α΄ Γύρου στην 2η Τοπική Κατηγορία Γυναικών της ΕΠΕΣΘ, μένοντας ΑΗΤΤΗΤΕΣ και 1ες στην κατηγορία τους. Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, οφείλει ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ που συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας, αλλά ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ/-ΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ τον κ. Πυργιώτη και τις αθλήτριές του, τραβώντας όλα τα βλέμματα επάνω τους.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο τμήμα Γυναικών ΚΑΙ ΣΤΟ 2ο Γύρο, με ευχές για το καλύτερο και επιθυμητό αποτέλεσμα.





ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ 16 ΤΗΣ ΕΠΕΣΘ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ

Τέλος σεζόν για τις κορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, που ολοκλήρωσαν τη φετινή αγωνιστική μέσα στις καλύτερες 16 της ΕΠΕΣΘ.

Μετά από μια καταπληκτική πορεία στην 1η και 2η φάση, όπου τερμάτισαν χωρίς καμιά ήττα, τα κορίτσια του Παναγιώτη Πυργιώτη, δεν κατάφεραν να συνεχίσουν κερδοφόρα και να περάσουν στην 8άδα, καθώς διάφορα προβλήματα, όπως τραυματισμοί, ταλάνισαν την ομάδα.

Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ οφείλει να συγχαρεί όλα τα κορίτσια που, παρά τις απώλειες, εκπροσώπησαν αξιοπρεπέστατα την ομάδα στον τελευταίο αγώνα της σεζόν  και μετά από 3 γεμάτα σετ έχασαν από έναν πολύ καλό Γαλαξία μέσα στην έδρα μας με 0-3 σετ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλες τις ομάδες που πέρασαν στις καλύτερες 8 και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ  ΣΥΝΈΧΕΙΑ.

Συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Παναγιώτη Πυργιώτη, όπως επίσης και στον κ. Τάσο Μαντζουράνη,  που πήρε επάξια τη σκυτάλη από τον κ. Πυργιώτη τερματίζοντας στον πάγκο της ομάδας και εμπλουτίζοντας τις κορασίδες με επιπλέον αθλήτριες από τις παγκορασίδες.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και σε όλες τις αθλήτριές μας που συμμετείχαν για μια ακόμη χρονιά στο Πρωτάθλημα κορασίδων, χαρίζοντας μια θέση στις καλύτερες 16 το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ: Αμπεριάδου Ευαγγελία, Αμπεριάδου Μάγδα, Αλεξάνδρα Δροσοπούλου –Σταμπουλή, Γεωργία Εδιρνέλη, Βίκυ Ματεβοσιάν, Χρυσάνθη Μπαϊρακτάρη, Κωνσταντίνα Παπαβραμίδου, Χρύσα Παρισοπούλου,  Όλγα Σαραφίδου, Ηρώ Φλαρούντζου, αλλά και τις αθλήτριες από το Παγκορασίδων που ενίσχυσαν την ομάδα σε διάφορους αγώνες: Καρολίνα Κολιδάκη, Ελευθερία Λαζαρίδου, Μιχαέλα Παρισοπούλου και Νικολέτα Τσιτσικλή .
Τέλος,

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ, που 8 Φλεβάρη θα μπουν και αυτές στη μάχη του πρωταθλήματος της ηλικίας τους.

Ευχόμαστε Υγεία, και… εις ανώτερα!!!