Επίσημη 1η και ΣΤΟΝ …ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ!!!


Επίσημη 1η συμμετοχή της 3ης γενιάς αθλητριών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ και φετινές παγκορασίδες μας, στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά παγκορασίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων 3-4και 5-1-2014. Οι παγκορασίδες μας, αθλήτριες γεννημένες το 2000, 2001 και 2002, χάρηκαν τους αγώνες και άφησαν τις θετικότερες εντυπώσεις, αφού μετά το αρχικό… μούδιασμα και τις ήττες από Ελπίδα και Αίαντα με 3-0 σετ, κατάφεραν την 3η και τελευταία ημέρα του τουρνουά να κάνουν την ανατροπή με τον Ηρακλή τον οποίο και κέρδισαν με 3-2 σετ! Εντυπωσιακό, επίσης, ήταν και το τελευταίο σετ με τον Ηρακλή, κατά το οποίο, ενώ ο προπονητής τους Τάσος Μαντζουράνης αναγκάστηκε να αποχωρήσει,  λόγω αδιαθεσίας, τα κορίτσια μας κέρδισαν με 15-9, παίρνοντας την 1η τους φιλική νίκη!
 

Όλοι οι άνθρωποι του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ,

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τις νέες μας παγκορασίδες, πρώτα από όλα για το ήθος αλλά και την αγωνιστικότητά τους και τις ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στους αγώνες εντός αλλά και εκτός γηπέδου!!

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ, επίσης, τη διοργανώτρια ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, για την τιμητική πρόσκληση, αλλά και για την άψογη φιλοξενία, όπως επίσης και όλες τις αθλήτριες της ΕΛΠΙΔΑΣ, του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ και του ΗΡΑΚΛΗ, που αγωνίστηκαν προβάλλοντας ένα υψηλού επιπέδου βόλεϋ για την ηλικία τους, όπως και όσους/όσες συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στο τουρνουά.

Τέλος, να ευχηθούμε ένα περαστικά και …ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ στον κ. Τάσο μας γιατί τον περιμένουν και οι μικρότερες αθλητές και αθλήτριές μας και μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους!

Στη φωτογραφία της ομάδας μας: Πάνω από αριστερά. δίπλα από την έφορο Ελένη Γεωργιάδου: Κατερίνα Τσετίνη (2002), Ελευθερία Λαζαρίδου (2000), Ειρήνη Μπαταράκα (2001), Ελεονόρα Λαζαρίδου (2002), Βίκυ Ματεβοσιάν (2000). Κάτω από αριστερά Καρολίνα Κολιδάκη (2000), Μάγδα Αμπεριάδου (2000) , Νικολέτα Τσιτσικλή (2000), Όλγα Παπαδοπούλου (2001), Δέσποινα Νουφριάδου (2001) και ο προπονητής Τάσος Μαντζουράνης.