ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ - ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2!!


Πρώτη ήττα σήμερα 7 -12-2013για τις κορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ. Σε ένα παιχνίδι που η αντίστοιχη ομάδα του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ κέρδισε ΔΙΚΑΙΑ 0-3 τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, που έδειξαν και μια κακή τους πλευρά, μην μπορώντας να συντονιστούν και να μην κάνουν λάθη. Στα πολύ δυνατά σερβίς, μπλοκ και έξυπνες επιθέσεις του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ τα κορίτσια του Παναγιώτη Πυργιώτη δε μπόρεσαν να ανταπαντήσουν και έχασαν τον 1ο αγώνα της  Γ΄ φάσης του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ έχασε έναν αγώνα, αλλά …όχι και τον πόλεμο, αφού ελπίζουμε να μάθει από τα λάθη του και μακάρι οι κορασίδες του να μας ξαναδείξουν το πολύ καλό βόλεϋ που ξέρουν να παίζουν. Από εδώ και πέρα, βέβαια, τα παιχνίδια δυσκολεύουν καθώς έχουμε να κάνουμε πια με την αφρόκρεμα του Θεσσαλονικιότικου βόλεϋ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ομάδα του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ που επέδειξε ομοψυχία, αυτοσυγκέντρωση και δυναμικότητα με τις ευχές και τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ να ξαναβρούν τον καλό τους εαυτό!!!

Παρηγοριά, βέβαια, στην πικρή γεύση που άφησε η ήττα και στην κερκίδα της ομάδας σήμερα, στάθηκαν τα Συγχαρητήρια που έδωσε ο καταξιωμένος διαιτητής κ. Γεωργιάδης στο τέλος του αγώνα στα κορίτσια μας για το ήθος τους. Πολύ σημαντικό και δικαιώνει όλους τους ανθρώπους του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ που παλεύουμε εδώ και 3 χρόνια για έναν υγιή αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι».

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ !!