ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ - Ελπίδα Τούμπας, 3-0, ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, Β΄ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΕΣΘ, 24-11-2013


Μετά από έναν ωραίο αγώνα που έγινε σε πολύ καλό αθλητικό κλίμα, στο κλειστό γήπεδο "Π.Νέτσικας" στο Δρυμό Θεσσαλονίκης, ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ επικράτησε στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και της αγωνιστικής και φιλότιμης ομάδας της Α.Ε Ελπίδας Τούμπας με 3-0 σετ.


Ο αγώνας με την Α.Ε Ελπίδα Τούμπας κύλησε στο ρυθμό που έδιναν οι αθλήτριες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ οι οποίες είχαν διαρκώς την πρωτοπορία στα δύο πρώτα σετ αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την ανταγωνιστικότητα των αντίπαλων αθλητριών. Στο 3ο σετ η Ελπίδα προηγήθηκε για λίγο, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας, οι γυναίκες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ πήραν και αυτό το σετ δεχόμενες τα συγχαρητήρια των αντιπάλων τους. Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή αγωνιστική παρουσία της ταλαντούχας φιλοξενούμενης ομάδας στην οποία αξίζουν επίσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την ελπιδοφόρα εμφάνισή της.


Με την νίκη του αυτή ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ απέδειξε την φετινή δύναμή του αφού παρέμεινε ΑΗΤΤΗΤΟΣ και μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Β΄ Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών ΕΠΕΣΘ και μετά από 4 αγωνιστικές, έχει 4 νίκες και 12 νικηφόρα και μόνο 2 χαμένα σετ και αυτά μέσα στην ισχυρότατη έδρα του Γαλαξία Αδένδρου.

Για τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την έμπειρη ομάδα του Α.Σ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ στο ΔΑΚ Θέρμης, την Κυριακή 1-12-2013, στις 20.00 μ.μ, για το οποίο πιστεύουμε ότι οι αθλήτριες της ομάδας μας θα ξεδιπλώσουν για μια ακόμη φορά το ταλέντο και τις δυνατότητές τους και κάτω από την καθοδήγηση του άξιου προπονητή τους κ. Π. Πυργιώτη θα πετύχουν το καλύτερο, σκορπίζοντας χαρά και ικανοποίηση στους πολυπληθείς φίλους της ομάδας!