ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ….!!!! ΑΙΑΣ- ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ 0-3!!!! Κορασίδες ΕΠΕΣΘ, 2-11-2013


Σε έναν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ κέρδισαν σε ένα σερί 3-0, το αντίστοιχο τμήμα του ΑΙΑΝΤΑ!

Με σχετική ευκολία τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ πήραν το 1ο σετ με 25-20, ο Αίαντας αντέδρασε στο 2ο σετ που κυλούσε πόντο- πόντο αλλά οι κορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΔΕΝ παρέδωσαν τα όπλα και με απίστευτη ψυχραιμία κέρδισαν και το 2ο με 26-24. Στο 3ο πια σετ και ενώ ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ κέρδιζε με μια διαφορά 10 πόντων ο ΑΙΑΝΤΑΣ κατόρθωσε να καλύψει τη διαφορά, αλλά oι κορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, με μαχητικότητα, δεν άφησαν τη νίκη από τα χέρια τους σε ένα ακόμη 26-24 και 3ο συνεχόμενο κερδοφόρο σετ.

Η μεγάλη οικογένεια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τις πολύ ενωμένες αθλήτριες του τμήματος κορασίδων για το πάθος, την αγωνιστικότητα και την ψυχή πρώτα από όλα και κατά δεύτερον για τη μεγαλειώδη τους νίκη: Παπαβραμίδου Κωνσταντίνα, Χρυσάνθη Μπαϊρακτάρη, Αλεξάνδρα Δροσοπούλου-Σταμπουλή, Αμπεριάδου Ευαγγελία, Αμπεριάδου Μάγδα, Χρύσα Παρισοπούλου, Ηρώ Φλαρούντζου, Όλγα Σαραφίδου, Εδιρνέλη Γεωργία, Βίκυ Ματεβοσιάν, Καρολίνα Κολιδάκη.

Συγχαίρουμε, επίσης, τον πάγκο της ομάδας με τον κ. Παναγιώτη Πυργιώτη στη θέση του τεχνικού , την κ. Ελένη Γεωργιάδου, έφορο αλλά και την υπέροχη κερκίδα της ομάδας που έστησε ένα γλέντι από τον 1ο κιόλας πόντο του αγώνα!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ και στην ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ για τη δύναμη του αγώνα αλλά και τη φιλοξενία που επέδειξαν στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!


Toυς πρώτους πόντους του αγώνα μπορείτε να δειτε εδώ:
https://www.facebook.com/photo.php?v=541459745930114&set=vb.100001982801512&type=2&theater

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΠΕΣΘ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΕΔΩ:
 
http://www.youtube.com/watch?v=SpvxTYT3BGA&feature=c4-overview&list=UUEF8uLlug1rf_rlh_bs3zog
 

 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΣΘ ΤV ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=SpvxTYT3BGA&feature=c4-overview&list=UUEF8uLlug1rf_rlh_bs3zog