ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ!!!! 3 χρόνια από την ίδρυση του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ!


Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ έκλεισε 3 χρόνια λειτουργίας, και γιορτάζει, καθώς στις 20-10-2010 ψηφίστηκε το καταστατικό του και ξεκίνησε η λειτουργία του.

Τα μέλη της Διοίκησης, οι έφοροι, οι προπονητές, οι αθλήτριες και οι μικροί αθλητές του Συλλόγου,

Ευχαριστούμε τους φίλους, τους χορηγούς και όλους αυτούς/-ές που στηρίζουν έμπρακτα το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ εδώ και 3 χρόνια.

Ευχαριστούμε, επίσης, όλους τους γονείς της ευρύτερης περιοχής του πρώην Δήμου Μυγδονίας για την εμπιστοσύνη που 3 χρόνια τώρα δείχνουν στο Σύλλογο, για την άμεση ανταπόκριση σε όλες τις προσκλήσεις του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, και για οποιαδήποτε προσφορά, είτε σε έμψυχο, είτε σε άψυχο υλικό, όποτε τους ζητείται.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, συνεχίζουμε για 4η πλέον χρονιά, τη λειτουργία των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου, ένα Σύλλογο που από τη 2η χρονιά λειτουργίας του αριθμεί σταθερά πάνω από 110 αθλητές και κυρίως αθλήτριες.

Με την ΕΥΧΗ αλλά ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ να μη σταματάμε να πιστεύουμε και ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για έναν ΚΑΛΥΤΕΡΟ κόσμο

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα εξακολουθούμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου παιδαγωγικές και αθλητικές υπηρεσίες.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ


Υ.Γ.: Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ, γιορτάζει με διάφορες εκδηλώσεις, και μια από αυτές είναι η συνέντευξη της κ. Καρδαμανίδου Μαρίας, ελληνίδα διακεκριμένη αθλήτρια σε πανελλήνιο αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο. Μια αποκλειστική συνέντευξη που θα αναρτηθεί αύριο Πέμπτη 24-10-2013, στην επίσημη ιστοσελίδα μας:  http://dimokritosvolley.blogspot.gr/, ιστοσελίδα που υπάρχει πλέον ΚΑΙ στα links του επίσημου site της ΕΠΕΣΘ: http://www.epesth.gr/links.htm, http://dimokritosvolley.blogspot.gr/