29-9-2013, ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ-ΓΑΛΑΞΙΑΣ 2-3

 
"Μετά από ένας συγκλονιστικό αγώνα που έθελξε τους δεκάδες θεατές και  που διήρκεσε για πάνω από 2 ώρες ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ έχασε στο τάι - μπρέικ  από τον ΓΑΛΑΞΙΑ (ομάδα Β! Εθνικής) για το κύπελο της ΕΠΕΣΘ και αποκλείσθηκε από την περαιτέρω συνέχεια των αγώνων. Η πολύπειρη ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε πολύ μεγάλη αντίσταση από την ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ και μετά από 5 συγκλονιστικά σετ (25-20, 19-25, 24-26, 25-19 και 15-11) που καθήλωσαν τους πολυπληθείς θεατές κατάφερε με πολύ μεγάλη δυσκολία να περάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ την Γυναικεία Ομάδα του ΓΑΛΑΞΙΑ  και της εύχεται
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ της.
Μεγάλη εντύπωση έκανε στους φιλοξενούμενους, η φανατική πλην κόσμια κερκίδα των φιλάθλων της ομάδας της Μυγδονίας.
Η προσπάθεια των αθλητριών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ μετά το αγωνιώδες  τέλος του αγώνα επιβραβεύτηκε  από το θερμό χειροκρότημα φίλων και αντιπάλων. Η φετινή αγωνιστική ποιότητα της ομάδας του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ που ξεδιπλώθηκε στο τερρέν έδωσε το μήνυμα  πως οι στόχοι της ομάδας  είναι πολύ υψηλοί.
Συγκινητική και τεράστια η προσφορά της μεγάλης αθλήτριας Μαρίας Καρδαμανίδου η οποία υπήρξε στυλοβάτης της εξαιρετικής προσπάθειας και συμπαραστάτης των νεαρών ταλαντούχων αθλητριών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.
 
ΔΕΙΤΕ αποσπάσματα του αγώνα, όπως αναρτήθηκε στο site της ΕΠΕΣΘ:
http://www.youtube.com/watch?v=yurC6UAhthg