ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Την 1-4-2015 έγινε η εκλογοαπολογιστική  συνέλευση του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ και εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο  που πήρε στα χέρια του το τιμόνι του συλλόγου για την επόμενη διετία 2015 - 2017. 
Η συνέλευση άρχισε με τον διοικητικό απολογισμό  από την πλευρά του προέδρου κ. Μ. Ρουμελιώτη ο οποίος τόνισε την κατά γενική ομολογία επιτυχημένη πορεία του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ σε όλα τα τμήματα και την μεγάλη αποδοχή που συνάντησε ο σύλλογος από τον κόσμο και τη νεολαία της Μυγδονίας και όχι μόνο. Σημείωσε με έμφαση την ανάδειξη του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ σε πρωταθλητή της β! τοπικής κατηγορίας βόλεϊ της ΕΠΕΣΘ και την άνοδο του στην α! τοπική κατηγορία κάτι που δεν πέτυχαν σύλλογοι με μακροβιότερη  ιστορία στην κατηγορία των γυναικών. Ανέδειξε επίσης τις μεγάλες επιτυχίες των τμημάτων κορασίδων, παγκορασίδων και μίνι στη διετία που πέρασε και την καθιέρωση του συλλόγου σαν υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο της πετοσφαίρισης. Αποτέλεσμα των επιτυχιών που πέτυχε ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, ουσιαστικά μέσα σε μια τριετία, ήταν πολλές αθλήτριες του να γίνουν μήλο της έριδος για συλλόγους μεγάλων κατηγοριών.
Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός, υποβλήθηκαν ερωτήσεις, έγιναν τοποθετήσεις και αμέσως μετά υποβλήθηκαν υποψηφιότητες και εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Ρουμελιώτης Μιχαήλ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Τσετίνης Στυλιανός

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:
Μελετλίδου Σταυρούλα

ΤΑΜΙΑΣ:
Λαζαρίδου Χριστίνα

ΜΕΛΟΣ:
Μαραγγινός Ιωάννης

ΕΦΟΡΟΙ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Ζαφειρίδης Δημήτριος

Μπαραράκας Ανέστης

ΕΦΟΡΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Σιωνίδου Ελευθερία

ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Ζαφειρίου Δημήτριος

ΕΦΟΡΟΣ ΜΙΝΙ

Μαυριδόπουλος Πασχάλης

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δροσοπούλου Κωνσταντίνα