ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
                                                   ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχαν το απόγευμα του Σαββάτου 7-3-2105 οι παγκορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ στο Κατσάνειο Αθλητικό Κέντρο απέναντι στον γηπεδούχο ΗΡΑΚΛΗ με 0-3 σετ (22-25,  14-25 και 23-25). Με την νίκη τους αυτή (4η κατά σειρά) τα αήττητα κορίτσια της Μυγδονίας σταθεροποιήθηκαν στην πρώτη θέση του γ! ομίλου του πρωταθλήματος των παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ. Ο αγώνας είχε τα χαρακτηριστικά ντέρμπι μόνο στο 1ο και στο 3ο σετ που τα κορίτσια του γηπεδούχου ΗΡΑΚΛΗ προσπάθησαν όσο μπορούσαν να χτυπήσουν τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενες όμως με απίστευτο σθένος και μαχητικότητα δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητας τους και με όπλο τους το πολύ καλό και δυνατό σερβίς τους πήραν την νίκη που δικαιούνταν σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα. Ακολουθεί το τελευταίο  και πιο κρίσιμο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στην ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΥΣΙΟΥ.
Ακολουθούν φωτογραφίες από το παχνίδι του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ με την Α.Ε Αμπελοκήπων


                                                       ---------------------------------
                                           ΠΑΛΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Την Κυριακή το απόγευμα της 8-3-2015 έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στις γυναίκες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Μυγδονίας και της (εκ των πρωτοπόρων) ομάδας του Π.Ο.Μ  ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ. Ο αγώνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία μόνο στα δύο πρώτα σετ που οι γηπεδούχες (όσες απέμειναν από τους συνεχείς τραυματισμούς) πάλεψαν στα ίσια το παιχνίδι απέναντι στις έμπειρες αντιπάλους της. Στο τρίτο σετ, με εμφανή τα σημάδια της απογοήτευσης και της νευρικότητας στο παιχνίδι τους,  οι αθλήτριες της γηπεδούχου δεν μπόρεσαν να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στις φιλοξενούμενες και έτσι έχασαν το αγώνα με 0-3 σετ. Τα σετ: 22-25, 23-25 και 15-25.
Απομένει η τελευταία κρίσιμη αγωνιστική για την λήξη του πρωταθλήματος της Α! τοπικής κατηγορίας των γυναικών της ΕΠΕΣΘ και ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ αντιμετωπίζει  την Κυριακή εκτός έδρας τον Α.Σ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, αγώνας που θα κρίνει κατά πολύ και την φετινή πορεία της ομάδας.