ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2015
  ____________________________________________________________________________
                      

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Νεανίδων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κερδίζοντας στο κατάμεστο γυμναστήριο της Γέφυρας τους Μακεδόνες Αξιού με 3-1. Μαζί με το πρωτάθλημα, εξασφάλισε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί και τον Πανελλήνιο τίτλο πού κατέκτησε πέρυσι. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη ήταν πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία και διαχειρίστηκε καλύτερα την πίεση του τελικού, που είχε πολλή ένταση και πολλά λάθη. Οι Μακεδόνες προηγήθηκαν με 1-0 και 18-13 στο δεύτερο σετ, αλλά η Ελπίδα κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ ανάλογη εξέλιξη είχαμε και στο τρίτο σετ, με την ομάδα των Κυμίνων να προηγείται 18-14 και την κάτοχο του τίτλου να επιστρέφει και να κερδίζει.

Πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης ψηφίστηκε η νεαρή διεθνής ακραία των Μακεδόνων, Ευφροσύνη Αλεξάκου, στην οποία απονεμήθηκε το έπαθλο "Θανάσης Γεωργιάδης". Δραματική εξέλιξη είχε και ο μικρός τελικός, στον οποίο ο Αρης νίκησε το Ν. Βότση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Παρών στους τελικούς ήταν και ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας, Ιωάννης Τσουκνίδας, ενώ την ΕΠΕΣΘ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Βαγγέλης Ντινόπουλος, ο γεν. γραμματέας Γιώργος Διονάς και το μέλος του ΔΣ Θανάσης Γερακούδης.
Το Δ.Σ του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ συγχαίρει την πρώην αθλήτρια της ομάδας Αλεξάνδρα Δροσοπούλου - Σταμπουλή για την μεγάλη εμφάνιση της στον τελικό και της εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα της χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα. Συγχαίρει επίσης την νεαρή πρώην αθλήτρια του Μάγδα Αμπεριάδου που συμμετείχε στην αποστολή της Ελπίδας και εύχεται και σ' αυτήν καλή πορεία με επιτυχίες στη νέα ομάδα της.