ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Χθές Πέμπτη 22-1-2015 έγινε η εμβόλιμη 2η αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Α! τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΠΕΣΘ,  λόγω των εκλογών της Κυριακής 25-1-2015. 
Στο κλειστό των Πεύκων διεξήχθη ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας μεταξύ της τοπικής και πρωτοπόρου ομάδας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ και του  ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ. Τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ μπήκαν εμφανώς αγχωμένες και νευρικές στο πρώτο σετ του αγώνα το οποίο και έχασαν με ευκολία (25-10). Στο δέυτερο σετ όμως το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μας άλλαξε και απαλλαγμένη από το άγχος, πάλεψε, απείλησε και έφθασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του (25-21) αλλά στους τελευταίους κρίσιμους πόντους τα κορίτσια έκαναν αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα η πολύπειρη ομάδα των ΑΛΑΔΗΜΙΩΝ να τα εκμεταλευτεί και να κερδίσει το σετ. Στο τρίτο σετ, ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ έφθασε κυριολεκτικά μιά αναπνοή από την κατάκτηση του αφού προηγήθηκε με 18-23. Εκεί όμως τα χέρια των κοριτσιών δέθηκαν από αδικαιολόγητο και τεράστιο άγχος με αποτέλεσμα να παραδοθούν στα σερβίς των έμπειρων αθλητριών της τοπικής ομάδας και ανέλπιστα να χαρίσουν το σετ στις αντίπαλες τους.
Συμεπρασματικά, όλοι παραδέχθηκαν την σταδιακή ανοδική βελτίωση των γυναικών της ομάδας του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ που αντιμετωπίζει στον επόμενο αγώνα στο ΔΑΚ Δρυμού την Κυριακή 1-2-2015 και ώρα 6.30 το απόγευμα τον συντοπίτη ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ.