ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ 
                                     ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Αγώνα με τον αγώνα, όλο και πιό πολύ βελτιωμένες παρουσιάζονται οι νεαρότατες "κορασίδες" του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, όποιος και να είναι ο αντίπαλος απέναντι τους. Αυτό απέδειξαν και στον Σαββατιάτικο αγώνα τους (25-10-2014) κόντρα στο ΓΑΛΑΞΙΑ στον οποίο πάλαιψαν όλα τα σετ, μη "παραδίνοντας τα όπλα" σε κανένα σημείο του αγώνα. Δυστυχώς όμως η έλλειψη εμπειρίας και το φυσιολογικό άγχος επέδρασαν καταλυτικά στα κρίσιμα σημεία των τριών σετ (18-25,  19-25 και 16-25) χάνοντας πληθώρα σερβίς, με αποτέλεσμα οι μεγαλύτερες και εμπειρότερες αθλήτριες του Γαλαξία να το εκμεταλεύονται και να ξεφεύγουν στο σκορ, κάθε φορά που τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ πλησίαζαν ττις αντίπαλες τους. Δίκαια λοιπόν τα κορίτσια της Μυγδονίας κέρδισαν το χειροκρότημα της κερκίδας αποδεικνύοντας πως το μέλλον τους ανήκει. Καλή συνέχεια.
                                                                     -------------
Την Κυριακή 2-11-2014 και ώρα 18.30 μ.μ οι γυναίκες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ αντιμετωπίζουν  στο Άδενδρο την τοπική ομάδα του Γαλαξία στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α! Κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ. 
Υπενθυμίζεται οτι κατα το περσινό πρωτάθλημα της Β! κατηγορίας, ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ (εκτός και εντός έδρας) έδρας συνάντησε την ισχυρότερη αντίδραση ουσιαστικά μόνο από τον Γαλαξία, τον οποίο νίκησε και τις δύο φορές με πολύ μεγάλη δυσκολία (2-3 σετ) μετά από συγκλονιστικούς αγώνες. Οι δύο αυτές ομάδες (ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ και ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ) κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα δίνοντας τιτάνια μάχη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για να στεφεί τελικά πρωταθλητής και αήττητος ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.
Το Δ.Σ και οι φίλοι του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ εύχονται στο γυναικείο τμήμα του Συλλόγου, καλή αρχή με καλή απόδοση και νίκη.