ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ
Το Σάββατο 13-9-2014 για πρώτη φορά από την ίδρυση του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ έγιναν φιλικοί αγώνες προπόνησης - προετοιμασίας, ανάμεσα στα τμήματα γυναικών και κορασίδων του συλλόγου μας  με τον συντοπίτη μας Μυγδονιακό. Οι αγώνες έδωσαν την ευκαιρία στους προπονητές γυναικών και κορασίδων να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, να εντοπίσουν τις αδυναμίες των ομάδων τους, να δοκιμάσουν τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα και να πειραματιστούν σε αγωνιστικές τακτικές. Αγωνιστικά τώρα, οι δύο φιλικοί αγώνες διακόπτονταν συχνά από τους κόουτς των ομάδων προκειμένου να δίνουν οδηγίες και να διορθώνουν λάθη των παικτριών τους. 
Για την ιστορία, η ομάδα του Μυγδονιακού επικράτησε τόσο στις γυναίκες (ο Δημόκριτος παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες) όσο και στις κορασίδες με δύο κερδοφόρα σετ, ενώ εντύπωση και θετικά σχόλια εισέπραξαν οι φίλοι των δύο ομάδων για την πολιτισμένη ατμόσφαιρα και το χειροκρότημα τους σε όλες τις αθλήτριες.
Αισιόδοξα μηνύματα έστειλαν οι κορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ αφού, αν και πολύ μικρότερες σε ηλικία και άπειρες, στον πρώτο τους φιλικό αγώνα, στάθηκαν με αξιοπρέπεια και μαχητικότητα απέναντι στις περισσότερο έμπειρες αντίπαλες τους. 
Την Κυριακή το μεσημέρι της 14-9-2014 το τμήμα κορασίδων του συλλόγου έδωσε το δεύτερο φιλικό του αγώνα, με τον ΓΑΣ Ευκαρπίας αυτήν την φορά, εκτός έδρας. Οι μικρές αθλήτριες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ εμφανίστηκαν μεταμορφωμένες,παρουσίασαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στάθηκαν με αξιώσεις απέναντι στις αντίπαλες του ενώ όλα τα σετ ήταν "γεμάτα". Τελικό αποτέλεσμα 2-2 σετ.    
                                                         ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ