ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ                                        
Αήττητος τερμάτισε ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ στο πρωτάθλημα της Β! τοπικής κατηγορίας των γυναικών της ΕΠΕΣΘ  και ανακηρύχθηκε πανάξια πρωταθλητής κερδίζοντας την άνοδο του στην Α! τοπική κατηγορία. 
Κανένας, φίλος και αντίπαλος, δεν δικαιούται να αμφισβητήσει την εμφανή ανωτερότητα που έδειξε ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στον μαραθώνιο των 22 αγωνιστικών του πρωταθλήματος αφού κέρδισε 66 σετ και έχασε μόλις 9, μη δίνοντας περιθώρια στους αντιπάλους του να διανοηθούν πως μπορούν να τον ρίξουν από την κορυφή, την οποία πάτησε από την πρώτη αγωνιστική και δεν την εγκατέλειψε σε καμία φάση του πρωταθλήματος.
Στον σημερινό τελευταίο αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ Δρυμού στις 18.30 μπροστά σε ένα σχεδόν κατάμεστο γήπεδο από τους φανατικούς φίλους του, ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ αντιμετώπισε την νεανική και φιλότιμη ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας που πάλεψε τον αγώνα όσο μπορούσε, με την ελπίδα να είναι αυτή η ομάδα που θα σπάσει το αήττητο του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.
Παρά όμως την χαλαρότητα που έδειξαν οι αθλήτριες της πρωταθλήτριας, οι φιλοξενούμενες υποτάχθηκαν φυσιολογικά μπροστά στην ανωτερότητα της γηπεδούχου. Τα σετ 25-18, 25-20, και 25-19.
Μετά τον αγώνα στήθηκε ένα τρελό πανηγύρι και όλοι, αθλήτριες, προπονητές, διοίκηση και φίλαθλοι έγιναν ένα κουβάρι, γιορτάζοντας την πολύ μεγάλη επιτυχία του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, που δεν έκανε περήφανη μόνο την Μυγδονία αλλά και όλους τους φίλαθλους του Ωραιόκαστρου.
Μετά τους πανηγυρισμούς ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή και τα μετάλλια στις πρωταθλήτριες από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΕΣΘ, κύριο Μάρκου μέσα στους ξέφρενους πανηγυρισμούς των φιλάθλων στην κερκίδα. 
Στην συνέχεια η Διοίκηση του Συλλόγου δεξιώθηκε τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ στο  κέντρο Αϊβάτι όπου και παρέθεσε δείπνο.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια  στις αθλήτριες που αγωνίστηκαν, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο, στον head couch της ομάδας κ. Παναγιώτη Πυργιώτη που η κατάκτηση του πρωταθλήματος τον δικαίωσε, στον assistant couch κ. Μαντζουράνη Τάσο, στο Διοικητικό Συμβούλιο για τον τιτάνιο και ευγενή αγώνα που έδωσε με επιτυχία παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε, αλλά και στους πολυπληθείς φιλάθλους του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ που συμπαραστάθηκαν με πάθος την ομάδα σε όλους της τους αγώνες, εντός και εκτός έδρας.
Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς η παρουσία της μεγάλης αθλήτριας του συλλόγου, Μαρίας Καρδαμανίδου που έκατσε στον πάγκο με την αθλητική της περιβολή. Η τεράστια αυτή αθλήτρια, αν και αγωνίστηκε σε ελάχιστα παιχνίδια λόγω σοβαρού τραυματισμού, ενέπνευσε με την παρουσία της τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα, την απονομή και τους πανηγυρισμούς.