ΓΙΑ 18η αγωνιστική ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

Για 18η αγωνιστική ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

Διατήρησε το αήττητο της το γυναικείο τμήμα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ από την αρχή του πρωταθλήματος της Β! τοπικής κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ, βαδίζοντας ολοταχώς προς τον τίτλο της πρωταθλήτριας και την άνοδο στην Α! τοπική κατηγορία.
Την Κυριακή 23-3-2014 αντιμετώπισε στην Νεάπολη τον τοπικό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και μετά από έναν ενδιαφέροντα αγώνα επικράτησε  της αντίπαλης ομάδας με 1-3 σετ. (20-25,  25-21, 22-25 και 10-25)
Ο αγώνας παρουσίασε αγωνιστικό ενδιαφέρον μόνο στα πρώτα τρία σετ και αυτό γιατί, εκτός από την αγωνιστικότητα της τοπικής ομάδας, ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ παρουσιάστηκε στο τερέν αδικαιολόγητα επιπόλαιος και χαλαρός. Όταν στο τελευταίο σετ οι αθλήτριες της ομάδας της Μυγδονίας αποφάσισαν να παίξουν συγκεντρωμένα και σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες τους, τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ εύκολα γι αυτές και η τελική επικράτηση ήρθε πολύ γρήγορα. Ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο του αγώνα η απώλεια μόλις του 8ου σετ σε 18 αγώνες για την ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.
Αντίθετα με τις γυναίκες, το Σάββατο 22-3-2014 οι παγκορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ δεν τα κατάφεραν απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ και παίζοντας με σημαντικές απουσίες, ηττήθηκαν καθαρά από την αντίπαλη ομάδα αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του τμήματος.  Ακολουθεί τώρα το Σάββατο 29-3-2014 το επόμενο παιχνίδι στην έδρα του ΑΣΚ στα Λαγυνά στο οποίο τα μικρά κορίτσια της ομάδας θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για μία καλή εμφάνιση.