NAYAΡΧΟΣ- ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ 3-2, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ-ΕΣ!!

Μια ευχάριστη έκπληξη έκρυβε η ομάδα των παγκορασίδων του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ για τη φίλαθλη κερκίδα της ομάδας, στην επίσημη 1η εμφάνισή της.

Τα κορίτσια του Τάσου Μαντζουράνη και του βοηθού προπονητή κ. Παναγιώτη Πυργιώτη, έδειξαν μια ομαδικότητα, ομοψυχία, μια αγωνιστικότητα και ένα ταλέντο απίστευτο καθώς έχασαν με 3-2 σετ τον 1ο τους αγώνα από το Ναύαρχο Βότση στις λεπτομέρειες!


Ο προπονητής Τάσος Μαντζουράνης με το βοηθό του κ. Πυργιώτη, την έφορο και τις αθλήτριες από το τμήμα Παγκορασίδων: Δήμητρα Κιουτσούκη, Παναγιώτα και Δέσποινα Νουφριάδου, Όλγα Παπαδοπούλου, Ελεονώρα Λαζαρίδου, Σοφία Καμπέρη, Μάγδα Αμπεριάδου, Eλένη Σερετούλη, Κατερίνα Τσετίνη, Νικολέτα Τσιτσικλή, Ελευθερία Λαζαρίδου, Καρολίνα Κολιδάκη Ειρήνη Μπαταράκα και Βίκυ Ματεβοσιάν. Μαζί τους η Μιχαέλα και Χρύσα Παρισοπούλου και Βαλεντία Πυργιώτη.


Χαρακτηριστικό της δύναμης του αγώνα ήταν και οι τραυματισμοί καθώς οι αρχηγοί και των 2 ομάδων τραυματίστηκαν: η αρχηγός του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Μάγδα Αμπεριάδου τραυματίστηκε σχετικά ελαφρά στο κεφάλι, αν και συνέχισε τον αγώνα μέχρι τέλος και αν και χρειάστηκε 3 ράμματα στο φρύδι της αργότερα και η αρχηγός του Βότση έπαθε διάστρεμμα πιο πριν και αναγκάστηκε να βγει από το παιχνίδι. Ευχόμαστε και στις 2 αθλήτριες περαστικά τους και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Ο ναύαρχος ξεκίνησε δυναμικά στο 1ο σετ, αλλά από το 2ο σετ και μετά που τα άπειρα ακόμα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ(γεννημένα τα μεγαλύτερα το 2000) άρχισαν ναβρίσκουν τον εαυτό τους, γύρισαν τον αγώνα σε 2-1 και έχασαν το 4ο σετ με ένα απίστευτο σκορ 38-36!!! Το 5ο σετ το πήρε άνετα ο Βότσης καθώς απογοητευμένες οι αθλήτριες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη με τα σφυρίγματα του διαιτητή κ. Μαυρίδη!

Παρόλη την απογοήτευση από την άδικη ήττα τους, οι αθλήτριες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, έδειξαν ότι έχουν ένα μέλλον μπροστά τους που θα δικαιώσει όλους τους γονείς που είναι δίπλα τους με μια εξίσου δυναμική και κεφάτη κερκίδα και όλους τους ανθρώπους που τις στήριξαν και τις στηρίζουν.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ-ΕΣ!!!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!!

 
 


Η δυναμική και κεφάτη κερκίδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ανανεωμένη, με το νέο αίμα των γονιών των παγκορασίδων. Άξιος συντονιστής της, ο κ. Τσετίνης!


 Παγκορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ γιόρτασαν την έναρξη του Πρωταθλήματος με  τον προπονητή Τάσο Μαντζουράνη, την έφορο Ελένη Γεωργιάδου- Αμπεριάδου και την κ. Δήμητρα Μπαταράκα και Χριστίνα Λαζαρίδου, μητέρες αθλητριών (με το φακό, όπως συνήθως, της κ. Τιβικέλη -Μπαϊρακτάρη!)