Χωρίς… στάση το εξπρές των γυναικών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ


 
Σαν ...καταιγίδα πέρασαν οι γυναίκες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, την Κυριακή 8-12-2013 από το ΔΑΚ Μυγδονίας. Χωρίς να συναντήσουν καμιά αντίσταση παρέσυραν στην ήττα τον αντίπαλο και συντοπίτη Μυγδονιακό με 3-0 (25-8,  25-23,  25-13). Μόνο στο δεύτερο σετ ο Μυγδονιακός εκμεταλλεύτηκε την χαλαρότητα των αθλητριών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, αλλά παραδόθηκε ουσιαστικά αμαχητί στο πάθος, στην τεχνική, την αγωνιστική ανωτερότητα, στην ομοψυχία και στην πληρότητα της νικήτριας ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα οι  αθλήτριες και οι φίλαθλοι της ομάδας, που κέρδισαν, όπως πάντα, κατά κράτος την "μάχη" της κερκίδας, έστησαν τρελό πανηγύρι στο τερέν και στις εξέδρες του σταδίου πανηγυρίζοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη τους και την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα της 2ης Τοπικής Κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ.

Η 6η συνεχόμενη νίκη των Γυναικών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ και 3η εφετινή νίκη επί των αντίστοιχων τμημάτων του Μυγδονιακού αλλά συγκεκριμένα οι απίστευτες εμφανίσεις όλων των αθλητριών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ με επικεφαλής την αρχηγό τους Μαρία Καρδαμανίδου, είναι μια μεγάλη ανάσα, που δίνει κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα κορίτσια, τον προπονητή Παναγιώτη Πυργιώτη, τον βοηθό προπονητή Τάσο Μαντζουράνη, την έφορο Ελένη Γεωργιάδου, τον «πρωτοεμφανιζόμενο» στον πάγκο της ομάδας κ. Ανέστη Μπαταράκα και τη μεγαλειώδη και πραγματικά φίλαθλη κερκίδα μας!!!


Έπεται και …ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Το video του αγώνα από τον κ.Ζαχαρία Νικολαίδη της ΕΠΕΣΘ, μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=LtV75mf-slI&feature=c4-overview&list=UUEF8uLlug1rf_rlh_bs3zog