ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔ.- ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, 2-3, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, 17-11-2013


Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Αδένδρου την Κυριακή 17-11-2013 η γυναικεία ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ πέτυχε μεγάλη σημασίας νίκη επί του τοπικού ΓΑΛΑΞΙΑ με 2-3 σετ και εδραιώθηκε στην 1η θέση της κατηγορίας. Ο αγώνας διήρκησε περί τις 2 ώρες και κρίθηκε στο τάι - μπρεικ (16-18). Η ομάδα της Μυγδονίας έδειξε απίστευτο σθένος και μαχητικότητα μέσα σε ένα φλεγόμενο και κατάμεστο γήπεδο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής κατηγορίας των Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.

Μελανό σημείο  της συνάντησης η ρίψη κροτίδας μέσα στο κλειστό γυμναστήριο που δημιούργησε έντονη ανησυχία στον κόσμο. Μέσα σε αυτές τις τρομερά δύσκολες συνθήκες και με ένα κοινό που παρότρυνε ασταμάτητα την τοπική ομάδα, η ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ αντιπαράθεσε τις αναμφισβήτητες ικανότητες των αθλητριών της, την ψυχική της δύναμη και την ηράκλεια ψυχραιμία και με ηγέτη την μεγάλη Μαρία Καρδαμανίδου αλλά και την ψυχολογική στήριξη λίγων ηρωικών φιλάθλων της, αφού προηγήθηκε με 0-1 και 1-2 επικράτησε τελικά του ΓΑΛΑΞΙΑ, αποδεικνύοντας ότι όσοι την είχαν μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Α΄ Τοπική κατηγορία δεν έπεσαν έξω στους υπολογισμούς τους.
Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, που υπερέβαλλαν εαυτούς, Μαρία Καρδαμανίδου, Αλεξάνδρα Σταμπουλή - Δροσοπούλου, Χατζίκου Βίκυ, Ειρήνη Σαββίδου, Μάγδα Αμπεριάδου, Δεσπούδη Μαρία, Κωνσταντίνα Ρουμελιώτη, Κατερίνα Χριστοφορούδη, Λίτσα Πατέλη, Κωνσταντίνα Παπαβραμίδου, Πηνελόπη Παναγιωτίδου, Βαρντερεσιάν Σοφία – Ολεάνδρα, στον κόουτς Παναγιώτη Πυργιώτη, την έφορο του τμήματος κ. Γεωργιάδου και στον κόσμο που την ακολούθησε!!