ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, Σάββατο 16-11-2013, ΔΑΚ ΔΡΥΜΟΥ ώρα 19.00: 1ος Αγώνας ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ την 3η ΦΑΣΗ του Πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!


 
Οι  κορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, προχωρούν ακάθεκτες στη Β΄ ΦΑΣΗ του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, ΚΑΙ θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην 3η φάση με τον αέρα και τη σύνεση του 1ου στον όμιλό τους  ΈΧΟΝΤΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ του ΣΤ΄ Ομίλου, μετά από 5 συνεχόμενες νίκες, χωρίς καμιά ήττα και με 2 μόνο χαμένα σετ !

Το Σάββατο 16-11-2013 και ώρα 19.00, είναι προγραμματισμένος ο 1ος αγώνας πρόκρισης με τον 4ο του Η΄ Ομίλου, που είναι ο ΑΕΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, Σύλλογος που δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο γι΄ αυτό και οι 2 πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες στο ΔΑΚ ΔΡΥΜΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΕΤΣΙΚΑΣ.

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου θα γίνουν κάτω από τη σκιά του αιφνίδιου και άδικου θανάτου του προπονητή του τμήματος Γυναικών του ΄Αρη κ. Γιώργου Περσιανλή, στους οποίους θα τηρηθεί στη μνήμη του 1ός λεπτού σιγή, αλλά και σε κλίμα αβεβαιότητας, μετά την αποχή που έχουν κηρύξει οι διαιτητές στα πρωταθλήματα. Το τοπίο φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αργά το βράδυ της Παρασκευής με την αναμενόμενη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου διαιτητών.

 Έτσι, λοιπόν, το ραντεβού δίνεται για τους φίλους του βόλεϋ της περιοχής, το Σάββατο 16-11-2013 στις 19.00 η ώρα στο ΔΑΚ ΔΡΥΜΟΥ ΠΑΝ. ΝΕΤΣΙΚΑΣ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ, ένα παιχνίδι ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για το βόλεϋ και την περιοχή μας και

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!
Για το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, Αθανασία Τιβικέλη- ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΣ