O απόηχος της επανεμφάνισης της Μαρίας Καρδαμανίδου στο τερέν, με τις Γυναίκες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ!!


Η Μαρία Καρδαμανίδου, διεθνής με την εθνική ομάδα, αθλήτρια  μεγάλων ελληνικών και ξένων επαγγελματικών συλλόγων και ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες πανελληνίως και διεθνώς,  ήταν τελικά η μεγάλη ΕΚΠΛΗΞΗ της φετινής  μεταγραφικής περιόδου για τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ Μυγδονίας και τους φίλους του βόλεϊ γενικότερα.

 Έκανε μάλιστα την πρώτη της αγωνιστική εμφάνιση στον αγώνα κυπέλου του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ με τον ΓΑΛΑΞΙΑ στις 29-9-2013, που έληξε υπέρ της ομάδας του ΓΑΛΑΞΙΑ με 2-3 σετ, μετά από ένα συγκλονιστικό και αμφίρροπο αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολλών φιλάθλων για 2,5 ώρες περίπου.

Οι πολλοί τυχεροί  που παραβρέθηκαν στο ΔΑΚ Μυγδονίας απόλαυσαν βόλεϊ υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικών κατηγοριών (Β΄ τοπική και Β΄ εθνική).

Η εμφάνιση, των γυναικών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ υπήρξε κατά γενική ομολογία καταπληκτική και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της ομάδας, κάτι που παραδέχθηκαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα  που διεξήχθη σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια και κρίθηκε στο τάι –μπρέικ (11-15).

Μεγάλη εντύπωση έκανε η συγκινητική συμπαράσταση των φίλων του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ που συμπαραστάθηκαν δυναμικά πλην κόσμια στην ομάδα  από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο. Με το σφύριγμα της λήξης η ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ καταχειροκροτήθηκε από φίλους και αντιπάλους για την μαχητικότητα της και το ποιοτικό βόλεϊ που  παρουσίασε στο τερέν κερδίζοντας τον σεβασμό όλων.

Η συνέχεια από τις 3 Νοεμβρίου και μετά, ημέρα έναρξης του πρωταθλήματος της 2ης Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών στην οποία αγωνίζεται το τμήμα Γυναικών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, με αρχηγό τη Μαρία Καρδαμανίδου, αναλυτική συνέντευξη της οποίας το dimokritosvolley.blogspot.gr εξασφάλισε και θα παρουσιάσει κατά αποκλειστικότητα …ΠΡΟΣΕΧΩΣ..!!!