ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ!!


ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ!!

 

Συνεχίζουν  την εντατική προετοιμασία τους  εν όψει των επικείμενων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων τα τμήματα γυναικών  και κορασίδων του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ. Οι μεν γυναίκες αντιμετώπισαν την Ακαδημία Πρωταθλητών  (ομάδα 1ης Τοπικής Κατηγορίας) από την οποία έχασαν με 3-1 και οι κορασίδες τις αντίστοιχες του ΔΑΣΩ και τις Ακαδημίες Πρωταθλητών  και επικράτησαν με 3-2  και 3-1 σετ αντίστοιχα.

Η προετοιμασία των τμημάτων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς  το πρωτάθλημα Γυναικών ξεκινά την 3-11-2013 με αντίπαλο τον Μακεδονικό Νεαπόλης και το κορασίδων το επόμενο Σάββατο  5-10-2013 με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Παύλου.  

Την παρθενική της εμφάνιση με την ομάδα των γυναικών έκανε και το μεγάλο απόκτημα του Δημόκριτου η Μαρία Καρδαμανίδου,  που αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη και η οποία
αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το τμήμα Γυναικών του Συλλόγου.

To 1ο ραντεβού βέβαια για την Ομάδα Γυναικών είναι την ερχόμενη Κυριακή 29-9-2013, στην έδρα μας με τον Γαλαξία, στα πλαίσια του Κυπέλλου Γυναικών. Τότε θα δοθεί και η επίσημη πρώτη για το ανανεωμένο τμήμα Γυναικών του συλλόγου.

Καλή επιτυχία ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ!!!