ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ: 6 μεταγραφές και 1 νέα δυναμική εγγραφή!!!!!!


Με 6 μεταγραφές, και 1 νέα Εγγραφή , τιμή για το Σύλλογο, που θα συζητηθεί πολύ, ενίσχυσε το τμήμα γυναικών του ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Πολλά από τα πρώτα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, είναι φέτος Γ΄ Λυκείου και πρέπει να αφιερωθούν στο διάβασμα, έτσι το ΔΣ του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ μετά από πλειοψηφική απόφασή του, προχώρησε σε κάποιες μεταγραφές από την περιοχή.

Οι 6 μεταγραφές αυτές είναι: Παναγιωτίδου Πηνελόπη -διαγώνιος, Βαρντερεσιάν Ολεάνδρα -λίμπερο, Χριστοφορούδη Κατερίνα -κεντρική, Πατέλη Ευαγγελία -κεντρική, Παπαβραμίδου Κωνσταντίνα -πασαδόρος, Φλαρούντζου Αργυρώ -διαγώνιος. Όλες, είναι πρώην αθλήτριες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, εκτός της Πατέλη Ευαγγελίας, που είναι πρώην αθλήτρια του ΔΑΣΩ, και θα αγωνιστούν με τη φανέλα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ για φέτος, αγωνιστικό έτος 2013-14.

Όσο για την αθλήτρια που έκανε ελεύθερη εγγραφή στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ καθώς είχε αποσυρθεί από το ρόλο της αθλήτριας τον τελευταίο χρόνο, είναι η ……..κ. ΚΑΡΔΑΜΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, αθλήτρια για χρόνια και των Εθνικών ομάδων κορασίδων, νεανίδων, γυναικών.

Η κ. ΚΑΡΔΑΜΑΝΙΔΟΥ έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες και διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό, είναι πλέον και προπονήτρια της ATLETICO SPORTS ACADEMY of Thessaloniki και από φέτος τιμά με τη συμμετοχή της το τμήμα Γυναικών και τη φανέλα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.

Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, καλωσόρισε ΟΛΕΣ τις νέες του αθλήτριες, σε μια ξεχωριστή συνάντηση, με παρόντα όλα τα μέλη του ΔΣ, την έφορο και τις παλιότερες αθλήτριές του. Στη συνάντηση αυτή προπονητής, Διοίκηση και αθλήτριες έθεσαν τους στόχους της ομάδας Γυναικών, αλλά και κορασίδων και αντάλλαξαν ευχές για υγεία, χαρά, καλή συνεργασία και ό,τι καλύτερο στις προπονήσεις, στους αγώνες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ αλλά και της ζωής τους!!