ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ, Η ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....!!!


 

Με χαμόγελα, έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τις παγκορασίδες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, αφού αν και έχασαν και στη δεύτερη αναμέτρηση για την πρόκριση στην επόμενη φάση από το ΑΝΑΤΟΛΙΑ με 3-1, έδειξαν ότι μπορούν να παίζουν με ψυχή και κέφι! Σημειωτέον ότι τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ στην 1η τους ουσιαστικά χρονιά στο πρωτάθλημα με αυτή τη σύνθεση και παρόλο το μικρό μέσο όρο ηλικίας των αθλητριών και προβλήματα τραυματισμών που ταλάνισαν την ομάδα κατόρθωσαν και πήραν ΣΕΤ από το ΑΝΑΤΟΛΙΑ και στους 2 μεταξύ τους αγώνες σπάζοντας το  μηδενικό σερί χαμένων σετ του ΑΝΑΤΟΛΙΑ.

Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ συγχαίρει τον προπονητή κ. Πυργιώτη Παναγιώτη το βοηθό του   κ. Τάσο Μανζτουράνη για την πορεία τους στα πρωταθλήματα, τις αθλήτριες αλλά και τους γονείς τους που στηρίζουν τα παιδιά τους στην προσπάθεια που γίνεται στο Σύλλογο για προαγωγή του αθλήματος του volley και δημιουργική απασχόληση των παιδιών και εφήβων της περιοχής.

Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ τους ευχαριστεί πολύ όλους και όλες, όπως και τους φίλους της ομάδας που στήριξαν με όλη τους την καρδιά τα αγωνιστικά τμήματά της σε όλη την αγωνιστική χρονιά και δίνει την ευχή πρώτα από όλα για υγεία σε όλους και όλες και ένα νέο ραντεβού  για του χρόνου!

Η δράση βέβαια του Συλλόγου δε σταματάει αφού τη σκυτάλη τώρα παίρνουν οι συμμετοχές των κορασίδων σε ανοιξιάτικα τουρνουά, αλλά και των τμημάτων μίνι και ακαδημιών του Συλλόγου σε τουρνουά αντίστοιχων ηλικιών.

Οι προπονήσεις  στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα, με την ευχή για υγεία και καλή προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική χρονιά!!

Η αξιόλογη προσπάθεια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ για σωστή εξάσκηση κοριτσιών και αγοριών στο άθλημα του volley και ταυτόχρονη ανάπτυξη των αρχών του «ευ αγωνίζεσθαι» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….!!!

Στη φωτογραφία από πάνω αριστερά: Ελένη Γεωργιάδου (έφορος), Αλεξάνδρα Δροσοπούλου- Σταμπουλή, Ευθυμία Ρουμελιώτη, Γεωργία Εδιρνέλη, Φραντσέσκα Κλοπώδη, Χρύσα Παρισοπούλου, Μάγδα Αμπεριάδου, Βίκυ Ματεβοσιάν, Μιχαέλα Παρισοπούλου. Κάτω από αριστερά, Γεωργιάδου Κυριακή, Ευαγγελία Αμπεριάδου, Χρυσάνθη Μπαϊρακτάρη, Όλγα Σαραφίδου. Μαζί τους ο προπονητής τους  Παναγιώτης Πυργιώτης.  
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στην Ελευθερία Λαζαρίδου και Ειρήνη Μπαταράκα που δεν παρευρίσκονταν στον τελευταίο αγώνα λόγω ασθένειας η πρώτη και τραυματισμού η δεύτερη: Κορίτσια, Περαστικά και καλή επάνοδο στο γήπεδο!!!