ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημόκριτου Μυγδονίας και οι προπονητές της ομάδας κ.κ. Πυργιώτης Παναγιώτης και Μαντζουράνης Τάσος νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κόσμο της Μυγδονίας και της ευρύτερης περιοχής, (Κριθιά, Καρτερές) για την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που μας δείχνει επιλέγοντας το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ για την άθληση των παιδιών του. Από κοινού προσπαθούμε για την πολύπλευρη κινητική, γνωστική, κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από την αγάπη για το παιχνίδι, την ευχαρίστηση της συμμετοχής σε ομάδα συνομήλικων, τη σωστή εξάσκηση στο άθλημα αλλά και την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας  και των αρχών του «ευ αγωνίζεσθαι».

Συγχρόνως ευχαριστούμε και συγχαίρουμε θερμά την αγωνιστική ομάδα των κορασίδων, που στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα και παρά τους τραυματισμούς που είχε, προκρίθηκε, στη 2η φάση του πρωταθλήματος και μάλιστα 2η στον Όμιλό της.

Καλούμε τους αθλητές, γονείς και φίλους της ομάδας, να συμπαρασταθούν στις αθλήτριες στον αγώνα πρόκρισης για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος κορασίδων με τον ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 10-11-2012 και ώρα 19.00 στο  ΔΑΚ ΔΡΥΜΟΥ.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους, μικρούς- μεγάλους!!!